Sportproducten - Sport compressiekousen

Heeft u last van kramp, vermoeide benen of last van uw voeten tijdens het sporten? Bauerfeind heeft een passende oplossing voor deze klachten. Sporten geeft plezier en helpt om fit en gezond te blijven. Sport en blessures liggen vaak erg dicht bij elkaar. Door met zorg en aandacht met uw lichaam om te gaan kunt u onnodige blessures voorkomen. Maar sporten kan juist door de belasting van uw spieren ook blessures veroorzaken. Bauerfeind Sport richt zich met haar producten op alle soorten sporters. Ons doel is u met een beetje ondersteuning prettig en verantwoord in beweging te houden. Op deze pagina vindt u een duidelijk overzicht van de verschillende mogelijkheden die Bauerfeind biedt om in beweging te kunnen blijven.

GenuTrain®

GenuTrain®

Meer informatie

MalleoTrain® S

MalleoTrain®  S

Meer informatie

MyoTrain®

MyoTrain®

Meer informatie

 

EpiTrain®

EpiTrain®

Meer informatie

VenoTrain® Sport

VenoTrain® Sport

Meer informatie

TRIactive®

TRIactive®

Meer informatie

 

 

 

 

 

Vergroot het uithoudingsvermogen van je benen met VenoTrain sportcompressiekousen.

Tijdens het sporten is de druk op de benen 3 tot 5 keer het lichaamsgewicht. De verminderde afvoer van zuurstofarm bloed, vocht en afvalstoffen in de beenspieren zorgt voor een snelle verzuring en pijnklachten. VenoTrain sportcompressiekousen bieden de oplossing en passen bij elk type sport (fiets-, loop-, bal- en wintersport)

Meer sportplezier!

Sportcompressiekousen helpen u bij het actief stimuleren van de bloedsomloop en bij de afvoer van vocht en afvalstoffen. Uw benen voelen minder vermoeid en pijnlijk aan, waardoor u langer en vaker kunt sporten. Resultaat: vergroot het uithoudingsvermogen en geeft meer sportplezier.

Hoe werken sportcompressiekousen?

De compressie in de kousen stimuleert de doorbloeding en geeft extra stabiliteit aan spierweefsel en pezen in de onderbenen. Spiercellen krijgen zo meer energie in de vorm van zuurstof. Afvalstoffen worden op hun beurt sneller afgevoerd. Daarnaast geven sportcompressiekousen meer stabiliteit aan de zware kuitspier. Het "schudden" van de kuiten neemt sterk af.

Positieve effecten van sportcompressiekousen

  • Minder blessures (kramp, zweepslag, shin-splint)
  • Sneller herstel
  • Betere prestaties
  • Meer sportplezier

Openingstijden:
Behandelingen en schoenadvies op afspraak:

Bel of mail om een afspraak te maken

Tot 24 uur vooraf kunt u de  afspraak wijzigen. Niet nagekomen afspraken worden in rekening gebracht.

Regentenstraat 13

5121CM Rijen

0161-231404

info@mppderegent.nl

BTW NL001679513B63